Канцелариска фотелја Ш8062

11.500,00 ден

product code :
8062

Високо квалитетенa канцелариска фотелја со модерен ергономски дизајн. Црвста (Heavy Duty) конструкција обложена со високо квалитетна еко-кожа, има механизам со рачка за подесување на висината горе-доле, амортизер за навалување напред-назад, ротација лево десно за 360º и ѕвезда со 5 тркала..

Идеално за продуктивна работа пред компјутер и биро, оваа фотелја плени со футуристичкиот Ф1 дизајн, а е прв избор и на многу гејмери.

Спецификации и Димензии:

  • Висина: до 125 см
  • Ширина: 64 см
  • Должина: 56 см
  • Висина на седење: од 45 до 54 см
  • Носивост: до 150 Кг


Количина =

Најнови производи

Дознајте повеќе за последните модели
9.700,00 ден