канцелариска фотелја -Ш2029

5.300,00 ден

Канцелариски стол-фотелја со модерен ергономски дизајн. Црвста (Heavy Duty) конструкција обложена со квалитетна еко-кожа, има механизам со рачка за подесување на висината горе-доле, амортизер за навалување напред-назад, ротација лево десно за 360º и ѕвезда со 5 тркала..

Идеално за продуктивна работа пред компјутер и биро.

 • Ергономски Дизајн
 • Механизам со рачка за подесување на висината (горе-доле)
 • Амортизер за навалување (напред-назад)
 • Цврста (heavy duty) конструкција
 • Обложен со квалитетна еко кожа
 • Ротација 360º (лево-десно)
 • Ѕвезда со 5 тркала

Спецификации и Димензии:

 • Висина: до 106 см
 • Ширина: 59 см
 • Должина: 52 см
 • Висина на седење: од 48 до 58 см
 • Носивост: до 150 Кг


Количина =

Нема на залиха


Најнови производи

Дознајте повеќе за последните модели
3.700,00 ден