МУЛТИНАМЕНСКА ФОТЕЛЈА Ш1001

4.500,00 ден

ОПИС

Квалитетен, ултра модерен, мултинаменски стол, обложен со еко-кожа со прекрасен ергономски дизајн. Црвста (Heavy Duty) конструкција, има механизам со рачка за подесување на висината горе-доле, амортизер за навалување напред-назад, ротација лево десно за 360º и ѕвезда со 5 тркала..

Овој стол е исклучително практичен, без проблем ќе му најдете десетина намени, во вашата канцеларија или деловен простор, дом, ординација, рецепција, фоаје, козметички или фризерски салон.

Ултра модерниот дизајн во комбинација со прекрасна портокалова боја го прави посебно привлечен.

Карактеристики и погодности:

 • Ергономски Дизајн
 • Механизам со рачка за подесување на висината (горе-доле)
 • Амортизер за навалување (напред-назад)
 • Цврста (heavy duty) конструкција
 • Обложен со високо квалитетен штоф
 • Ротација 360º (лево-десно)
 • Ѕвезда со 5 тркала

Спецификации и Димензии:

 • Висина: до 90см
 • Седло: 40 x 40 см
 • Наслон: 30 x 40 см
 • Висина на седење: од 40  до 55 см
 • Носивост: до 150 Кг


Количина =

Нема на залиха


Најнови производи

Дознајте повеќе за последните модели