КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ Ш6044(ЦРНА МРЖЕНА)

4.900,00 ден

ОПИС

Квалитетен канцелариски стол со наслон од мрежа и модерен ергономски дизајн. Црвста (Heavy Duty) конструкција, има механизам со рачка за подесување на висината горе-доле, амортизер за навалување напред-назад, ротација лево десно за 360º и ѕвезда со 5 тркала..

Идеално за продуктивна работа пред компјутер и биро, овој стол е исклучително практичен.

Карактеристики и погодности:

 • Ергономски Дизајн
 • Механизам со рачка за подесување на висината (горе-доле)
 • Амортизер за навалување (напред-назад)
 • Цврста (heavy duty) конструкција
 • Обложен со високо квалитетен мрежест штоф
 • Ротација 360º (лево-десно)
 • Ѕвезда со 5 тркала

Спецификации и Димензии:

 • Висина: до 100 см
 • Ширина: 58 см
 • Должина: 52 см
 • Висина на седење: од 43 до 53 см
 • Носивост: до 150 Кг


Количина =

Најнови производи

Дознајте повеќе за последните модели