КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ Ш 200

3.700,00 ден

ОПИС

Квалитетен канцелариски стол со наслон од мрежа, модерен ергономски дизајн и црвста (Heavy Duty) конструкција

Идеално за продуктивна работа пред компјутер и биро, овој стол е исклучително практичен.

Карактеристики и погодности:

  • Ергономски Дизајн
  • Цврста (heavy duty) конструкција
  • Обложен со високо квалитетен мрежест штоф

Спецификации и Димензии:

  • Висина: до 100 см
  • Седло: 50 x 50 см
  • Висина на седење: од 45 до 55 см
  • Носивост: до 150 Кг


Количина =

Најнови производи

Дознајте повеќе за последните модели
9.500,00 ден