Канцелариска фотелја MODENA – Ш9241

9.500,00 ден

Опис

Високо квалитетна ултра удобна фотелја од познатиот светски бренд MODENA. Единствени на пазарот фотелји со воздушесто седење. Седиштето е со федери кои дозволуваат проток на воздух и дишење на кожата, кое овозможува седењето да биде ултра комфорно и пријатно. Црвста (Heavy Duty) конструкција обложена со високо квалитетна еко-кожа, има механизам со рачка за подесување на висината горе-доле, амортизер за навалување напред-назад, ротација лево десно за 360º и ѕвезда со 5 тркала..

Карактеристики и погодности:

 • Ергономски Дизајн
 • Механизам со рачка за подесување на висината (горе-доле)
 • Амортизер за навалување (напред-назад)
 • Цврста (heavy duty) конструкција
 • Обложен со високо квалитетна еко кожа
 • Ротација 360º (лево-десно)
 • Ѕвезда со 5 тркала

Спецификации и Димензии:

 • Висина: до 120 см
 • Ширина: 50 см
 • Должина: 50 см
 • Висина на седење: од 50 до 60 см
 • Носивост: до 150 Кг


Количина =

Најнови производи

Дознајте повеќе за последните модели