КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЛЈА- Ш9241

9.500,00 ден

ОПИС

Високо квалитетен – ултра удобен, канцелариски фотелја со модерен ергономски дизајн. Црвста (Heavy Duty) конструкција обложена со високо квалитетна еко-кожа, има механизам со рачка за подесување на висината горе-доле, амортизер за навалување напред-назад, ротација лево десно за 360º и ѕвезда со 5 тркала..

Идеално за продуктивна работа пред компјутер и биро, оваа фотелја плени со одличната комбинација на црна еко-кожа и сребрени рачки..

Карактеристики и погодности:

 • Ергономски Дизајн
 • Механизам со рачка за подесување на висината (горе-доле)
 • Амортизер за навалување (напред-назад)
 • Цврста (heavy duty) конструкција
 • Обложен со високо квалитетна еко кожа
 • Ротација 360º (лево-десно)
 • Ѕвезда со 5 тркала

Спецификации и Димензии:

 • Висина: до 120 см
 • Седло: 50 x 50 см
 • Наслон: 70 x 50 см
 • Висина на седење: од 50 до 60 см
 • Носивост: до 150 Кг


Количина =

Најнови производи

Дознајте повеќе за последните модели