КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЛЈА –Ш9053

12.000,00 ден

ОПИС

Високо квалитетен – Премиум канцелариски стол-фотелја со модерен ергономски дизајн кој лесно може да се трансформира и во стол за лежење.

Црвста (Heavy Duty) конструкција обложена со високо квалитетна еко-кожа, со перниче на делот на главата кое лесно може да се отстрани по потреба, ултра меки наслони од двете странни, механизам со рачка за подесување на висината горе-доле, амортизер за навалување напред-назад, механизам за навалување на наслонот, механизам со перниче под столот за нозете, ротација лево десно за 360º и ѕвезда со 5 тркала..

Овој стол е еден од најудобните столови на пазарот, а опцијата за лесна трансформација во стол лежалга го прави исклучително практичен.

Идеално за продуктивна работа пред компјутер и биро, оваа фотелја плени со футуристичкиот дизајн и удобност, а е прв избор и на многу гејмери.

Карактеристики и погодности:

 • Ергономски Дизајн
 • Трансформација во стол за лежење
 • Механизам со рачка за подесување на висината (горе-доле)
 • Механизам за подесување на грбот напред назад
 • Механизам со перниче за нозете
 • Амортизер за навалување (напред-назад)
 • Ултра удобни странични наслони
 • Перниче за главата кое лесно се поставува и отстранува
 • Цврста (heavy duty) конструкција
 • Обложен со високо квалитетна еко кожа
 • Ротација 360º (лево-десно)
 • Ѕвезда со 5 тркала

 

Спецификации и Димензии:

 • Висина: до 127 см
 • Ширина: 67 см
 • Висина на седење: од 47 до 56 см
 • Носивост: до 150 Кг


Количина =

Нема на залиха


Најнови производи

Дознајте повеќе за последните модели
8.000,00 ден