Канцелариска Фотелја – Ш6320 (Црна)

6.900,00 ден

Опис

Високо квалитетен канцелариски стол-фотелја со ултра модерен ергономски дизајн.

Црвста (Heavy Duty) конструкција обложена со високо квалитетна еко-кожа, има механизам со рачка за подесување на висината горе-доле, амортизер за навалување напред-назад, ротација лево десно за 360º и ѕвезда со 5 тркала..

Идеално за продуктивна работа пред компјутер и биро, оваа фотелја плени со одличната комбинација на црна еко-кожа и хромиран метал..

 

 

Карактеристики и погодности:

  • Ергономски Дизајн
  • Механизам со рачка за подесување на висината (горе-доле)
  • Амортизер за навалување (напред-назад)
  • Цврста (heavy duty) конструкција
  • Обложен со високо квалитетна еко кожа
  • Ротација 360º (лево-десно)
  • Ѕвезда со 5 тркала


Количина =

Најнови производи

Дознајте повеќе за последните модели
4.900,00 ден