Канцелариска Фотелја – Ш632 (црна)

4.200,00 ден

Опис

Исклучително удобна фиксна канцелариска фотелја, обложена со високо квалитетна еко кожа. Покрај ултра модерниот дизајн овој стол може и благо да се лула напред назад.

 

Карактеристики и погодности:

  • Ергономски Дизајн
  • Цврста (heavy duty) конструкција
  • Обложено со високо квалитетна еко кожа
  • Можност за благо лулање (напред-назад)

 

Спецификации и Димензии:

  • Висина: 90 см
  • Ширина и должина на седиште 50 x: 50 см
  • Висина на седење: 45 см
  • Носивост: до 150 Кг


Количина =

Нема на залиха


Најнови производи

Дознајте повеќе за последните модели
4.700,00 ден
3.700,00 ден
11.500,00 ден