КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЛЈА – Ш616 Црна

4.700,00 ден

Исклучително удобна фиксна канцелариска фотелја, обложена со високо квалитетна еко кожа.

 • Ергономски Дизајн
 • Цврста (heavy duty) конструкција
 • Обложено со високо квалитетна еко кожа
 • Можност за благо лулање (напред-назад)
 • Спецификации и Димензии:
  • Висина: 100 см
  • Ширина: 58 см
  • Должина: 58 см
  • Висина на седење: 46 см
  • Носивост: до 150 Кг


Количина =

Најнови производи

Дознајте повеќе за последните модели
9.500,00 ден