КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЛЈА – Ш6119 (црна)

6.900,00 ден

ОПИС

Високо квалитетен канцелариски фотелја со модерен ергономски дизајн.

Црвста (Heavy Duty) конструкција, има механизам со рачка за подесување на висината горе-доле, амортизер за навалување напред-назад, ротација лево десно за 360º и ѕвезда со 5 тркала..

Идеално за продуктивна работа пред компјутер и биро, оваа фотелја плени со специфичниот ергономски дизајн и наслонот кој е изработен од специјална мрежа..

Карактеристики и погодности:

  • Ергономски Дизајн
  • Механизам со рачка за подесување на висината (горе-доле)
  • Амортизер за навалување (напред-назад)
  • Цврста (heavy duty) конструкција
  • Ротација 360º (лево-десно)
  • Ѕвезда со 5 тркала

Спецификации и Димензии:

  • Висина: до 123 см
  • Ширина:55 см
  • Висина на седење: од 44 до 52 см
  • Носивост: до 150 Кг


Количина =

Најнови производи

Дознајте повеќе за последните модели
5.300,00 ден