Канцелариска Фотелја – Ш208 (Црна,розева и тегет)

3.800,00 ден

Опис

Кнцелариски стол-фотелја со класичен ергономски дизајн. Обложена со штоф наслон за рацете, механизам со рачка за подесување на висината горе-доле, амортизер за навалување напред-назад, ротација лево десно за 360º и ѕвезда со 5 тркала..

Идеално за продуктивна работа пред компјутер и биро, оваа фотелја плени со прекрасна црна боја..

 

 

Карактеристики и погодности:

  • Класичен Ергономски Дизајн
  • Механизам со рачка за подесување на висината (горе-доле)
  • Амортизер за навалување (напред-назад)
  • Ротација 360º (лево-десно)
  • Наслони за рацете
  • Ѕвезда со 5 тркала

 

 

Спецификации и Димензии:

  • Висина: до 100 см
  • Ширина:и должина на седиште 50 x 45 см
  • Висина на седење: од 35 до 50 см


Количина =

Најнови производи

Дознајте повеќе за последните модели
3.700,00 ден
6.900,00 ден
9.500,00 ден