КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЛЈА Ш 218 (сина и розева)

2.890,00 ден

ОПИС

Високо квалитетена цврста пластика со модерен ергономски дизајн. Конструкцијата е обложена со високо квалитетн материјал, има механизам со рачка за подесување на висината горе-доле, ротација лево десно за 360º и ѕвезда со 5 тркала..

 

Карактеристики и погодности:

  • Ергономски Дизајн
  • Механизам со рачка за подесување на висината (горе-доле)
  • Ротација 360º (лево-десно)
  • Ѕвезда со 5 тркала


Количина =

Најнови производи

Дознајте повеќе за последните модели
4.700,00 ден
4.500,00 ден
9.700,00 ден