КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЛЈА- Ш2032

7.900,00 ден

ОПИС

Високо квалитетен канцелариски стол-фотелја со модерен ергономски дизајн и двоен механизм. Црвста (Heavy Duty) конструкција обложена со високо квалитетна еко-кожа, има механизам со рачка за подесување на висината горе-доле, амортизер за навалување напред-назад, ротација лево десно за 360º и ѕвезда со 5 тркала..

Идеално за продуктивна работа пред компјутер и биро, оваа фотелја плени со одличната комбинација на црна еко-кожа и сребрени рачки..

Карактеристики и погодности:

 • Ергономски Дизајн
 • Механизам со рачка за подесување на висината (горе-доле)
 • Механизам со рачка за подесување на положбата (напред-назад)
 • Амортизер за навалување (напред-назад)
 • Цврста (heavy duty) конструкција
 • Обложен со високо квалитетна еко кожа
 • Ротација 360º (лево-десно)
 • Ѕвезда со 5 тркала

Спецификации и Димензии:

 • Висина: до 123 см
 • Ширина: 57 см
 • Должина: 53 до 85 см
 • Висина на седење: од 48 до 57 см
 • Носивост: до 150 Кг


Количина =

Најнови производи

Дознајте повеќе за последните модели