БАРСКИ СТОЛ Ш930 (ЦРН)

2.900,00 ден

ОПИС

Модерен и практичен барски стол, седиштето е изработено од лиен PVC , постољето е пониклувано (хромирано), а има и вградена подна заштита.

Висината на столот се регулира по потреба со рачка, столот може да се ротира 360 степени, лево десно.

Димензии:
Висина кога е спуштен 60 см
Висина кога е подигнат 80 см
Димензии на седиштето 40 x 40 см


Количина =

Нема на залиха


Најнови производи

Дознајте повеќе за последните модели