БАРСКИ СТОЛ Ш261

6.100,00 ден

ОПИС

 

Кожена мултинаменска фотелја со кожено седиште и дрвен потпирач. Можност за подесување на висина и вртлива за 360 степени.

Димензии:

Висина на седење од 50 до 60 см
Димензии на седло 50 см
Подпирач за грб висина 40 см

Носивост 140кг.


Количина =

Најнови производи

Дознајте повеќе за последните модели