БАРСКИ СТОЛ Ш257

4.250,00 ден

ОПИС

Барски стол од високо квалитетна кожа и потпирач од дрво со механизам за подесување на висина и постолје кое е обложено со заштитна гума.

 

Димензии:
Висина на седење од 60 до 80 см
Димензии на седло 40 см


Количина =

Најнови производи

Дознајте повеќе за последните модели