Барски стол – Ш1000

4.500,00 ден

Опис

Модерен, удобен и практичен барски стол (коклица), седиштето е во облик на фотелја со наслон и е обложено со високо квалитетна еко-кожа, постољето е пониклувано (хромирано), а има и вградена подна заштита.

Висината на столот се регулира по потреба со рачка, столот може да се ротира 360 степени, лево десно.

 

За разлика од кај обичните барски столови, механизмот (постолјето) на овој стол е повисоко и може да се подигне до максимална висина од 110 см.

Димензии:
Висина кога е спуштен 80 см
Висина кога е подигнат 110 см
Димензии на седиштето 45 x 40 см

 

Овој стол е достапен во бела, розева и црна варијанта.


Количина =

Најнови производи

Дознајте повеќе за последните модели