Контакт форма

Your message was sent successfully! I will be in touch as soon as I can.
Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Брз контакт

Нашата локација

Климент Охридски бб, (транзитен пат)
2400 Струмица, Македонија

Е-пошта @

За Подетални информации, прашања пишете на:

kskmebel[at]kskmebel.com.mk

Работно време и телефони

Тел: 00 389 78 336 382 (Данче);
00 389 34 330 880 (канцеларија)
Понеделник – Петок: , 09:00 – 19:00 часот
Сабота : 09:00 – 16:00 часот

Корисничка подршка

Нашиот тим секогаш е спремен за ваша подршка и задоволни наши клиенти, затоа можете да не контактирате , ние сме тука за Вас.