Комплетно нов асортиман – 2017

KSK Мебел, по догогодишното свое искуство и истражување на пазарот на големо и мало, започнува со комплетно увезување на канцелариски мебел.

Докажан успех – 2013

Во досегашното постоење, КСК покажа дека е стабилен партнер и опстојуваме во определбата да добиете поголема вредност за вашите пари. За само три години успеавме да се наметнеме на македонскиот пазар како доверливи понудувачи на мебел

Основање – 2011

КСК мебел е компанија со приватен капитал, основана 07.02.2007 година во Струмица. Примарна дејност на компанијата е трговија на големо мало со ексклузивен и квалитетен мебел.

Како работиме ние

01 24/7 подршка

Нашиот тим секогаш се грижи за своите клиенти и секогаш сме на располагање за нивна подршка  

02 Брза и бесплатна достава

Обезбедуваме брза и бесплатна достава на вашите производи нарачени/купени производи директно од нашиот изложбен салон или од нашата е-продавцница со вредност поголема од 3000 денари.

03 Ниски цени

Цените ги победуваме земено во споредба со квалитето кои го понудуваме на нашите производи.