Добредојдовте на официјалната страница на КСК Мебел

КСКмебел е Вашиот препознатлив бренд на пазарот кој постои повеќе од 10 години и се занимава со продажба на големо и мало на канцелариски фотелји,барски и трпезариски столови

Е-каталог

Следете ги нашите новитети, попусти, промоции и слично во делот на е-каталог.

Е-продавница

Од сега можност за електронско пазарување на нашата интернет страница

Испорака до адреса

Една од најдобрите карактеристики на KSK Мебел е во испоракта на продуктите до вашата барана адреса

Листинг на нашите продукти

Читливо прикажени, опфатени комплетни карактеристики прикажени цени, сето тоа ендоставно и брзо

Зошто да го изберете KSK Мебел

+
24/7 подршка

Нашиот тим секогаш се грижи за своите клиенти и секогаш сме на располагање за нивна подршка  

+
Брза и бесплатна достава

Обезбедуваме брза и бесплатна достава на вашите производи нарачени/купени производи директно од нашиот изложбен салон или од нашата е-продавцница со вредност поголема од 3000 денари.

+
Ниски цени

Цените ги победуваме земено во споредба со квалитето кои го понудуваме на нашите производи.

+
Е-каталог

Следете ги нашите новитети, попусти, промоции и слично во делот на е-каталог.

Повеќе